Morena është nga ato femra sensuale që bënë për vete me pamje dhe talent. Ajo ka shkëlqyer në pasarela, skena shkëlqyese, sete fotografike, video...

Morena është nga ato femra sensuale që bënë për vete me pamje dhe talent. Ajo ka shkëlqyer në pasarela, skena shkëlqyese, sete fotografike, video e kudo brenda dhe jashtë vendit, shkruan Kosovarja.

Morena së fundi është ranguar mes 100 fytyrave më të bukura në botë në “The 100 most beautiful faces of 2015”.morena

morejnaaaa

morenaaaa