Motori i avionit shpërthen në flakë, pasagjerët në panik nisin SMS: Diçka s’është në rregull, të dua Motori i avionit shpërthen në flakë, pasagjerët në panik nisin SMS: Diçka s’është në rregull, të dua
Panik dhe tmerr per pasagjeret e nje avioni me destinacion Edmonto, Kanada. Motori i avionit shpertheu ne flake dhe pasagjeret ne panik nisen te... Motori i avionit shpërthen në flakë, pasagjerët në panik nisin SMS: Diçka s’është në rregull, të dua

Panik dhe tmerr per pasagjeret e nje avioni me destinacion Edmonto, Kanada.

Motori i avionit shpertheu ne flake dhe pasagjeret ne panik nisen te shkruajne mesazhe per te dashurit dhe familjaret e tyre.

Piloti i avionit njoftoi se do te bente ulje emergjente dhe avioni po i drejtohej Aeroportit Abbotsford.

Pas gjithe kesaj qe ndodhi, per fat pa pasoja, autoritetet bene me dije se motorët morën flakë pasi një tufë patash kishin mbetur brenda.

Nje nga pasagjeret tregoi se nuk mund te menaxhonte dot panikun.”Ishte shumë e frikshme, nuk e prisja. Fillova t’i dërgoja mesazhe mamit duke i thënë, ‘Diçka po shkon keq me aeroplanin. Të dua.”

123