Mungoi 300 herë në shkollë, dënohet me 800 franga Mungoi 300 herë në shkollë, dënohet me 800 franga
Një nxënës i shkollës në kantonin Vaud, duhet të paguajë shpenzimet gjyqësore prej 800 franga, pas vendimit të gjykatës. Adoleshenti ka munguar në shkollë,... Mungoi 300 herë në shkollë, dënohet me 800 franga

Një nxënës i shkollës në kantonin Vaud, duhet të paguajë shpenzimet gjyqësore prej 800 franga, pas vendimit të gjykatës.

Adoleshenti ka munguar në shkollë, pothuajse 300 herë në mes të 2017 dhe 2018 dhe ishte raportuar se nuk ka aspask respekt për stafin.

Shkolla e pezulloi atë për një muaj pas humbjes së durimit, përcjell albinfo.ch.

Adoleshenti, me mbështetjen e nënës së tij, e dërgoi shkollën në gjykatë për të luftuar vendimin. Gjykata vendosi se duhej të merrte pjesë dhe pezullimi ishte i justifikuar.