Mustafa i bindur se Thaçi do të bëhet President Mustafa i bindur se Thaçi do të bëhet President
Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka thënë se është i bindur se Hashim Thaçi do të jetë president i ardhshëm i Kosovës në bazë... Mustafa i bindur se Thaçi do të bëhet President

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka thënë se është i bindur se Hashim Thaçi do të jetë president i ardhshëm i Kosovës në bazë të marrëveshjes në mes të LDK-së dhe PDK-së.

“Hashim Thaçi do të jetë president i ardhshëm i Kosovës dhe kjo do t’i kontribuojë vendit. Ai do të krijojë kushte që të bisedojmë të gjithë, pozitë, opozitë e qytetarë”, ka thënë kryeministri Mustafa,