Klinika e Kirurgjisë Plastike dhe ajo e Syve kanë ndërprerë përfundimisht grevënGrevën e nisur nga kirurgët në dhjetor të vitit të kaluar, e kanë...

Klinika e Kirurgjisë Plastike dhe ajo e Syve kanë ndërprerë përfundimisht grevënGrevën e nisur nga kirurgët në dhjetor të vitit të kaluar, e kanë ndërprerë përfundimisht edhe dy klinika të QKUK-së. Drejtori i Klinikës së Kirurgjisë Plastike, Dr. Zejnë Buja, ka thënë se greva është ndërprerë sot, shkruan Gazeta Shneta.“Po, ju konfirmoj se greva është ndërprerë sot përfundimisht. Ka qenë vendim i të gjithë stafit për ndërprerjen e grevës”, ka deklaruar Buja.

Ndërsa drejtori i Klinikës së Syve, Dr. Florim Zejnullahu, ka deklaruar se ambulancat specialistike janë duke punuar normalisht, ndërsa sallat nuk janë në funksion por jo për shkak të grevës.“Sallat nuk janë në funksion për shkak të renovimeve që po bëhen në klinikë. Janë duke u ndërruar dritaret dhe derisa të pastrohen hapësirat nuk do të punohet”, ka bërë të ditur Zejnullahu.Kujtojmë se nga greva janë tërhequr edhe Klinika e Kirurgjisë Torakale dhe Ortopedia, ndërsa aktualisht në grevë mbeten Kirurgjia Abdominale, Kirurgjia e Fëmijëve, ORL dhe Kirurgjia Maksillofaciale.