Ndërton shtëpi prej bore në kopshtin e tij dhe e lëshon me qira (FOTO) Ndërton shtëpi prej bore në kopshtin e tij dhe e lëshon me qira (FOTO)
Stuhia e borës që ka goditur Nju Jorkun dhe disa zona të caktuara në SHBA ka bërë që shumë njerëz atje të bëjnë gjëra... Ndërton shtëpi prej bore në kopshtin e tij dhe e lëshon me qira (FOTO)

Stuhia e borës që ka goditur Nju Jorkun dhe disa zona të caktuara në SHBA ka bërë që shumë njerëz atje të bëjnë gjëra interesante, pavarësisht faktit se bora ka bllokuar shumicën prej tyre.
Një qytetar në Brooklyn ka ndërtuar një shtëpi të stilit eskimez në kopshtin e tij dhe e ka lëshuar atë me qira.

Ai e ka postuar atë në faqen reklamuese Airbnb me ofertë prej 200 dollarë për ta kaluar natën aty.

Madje, ‘shtëpia’ nga brenda duket mjaft bukur, me disa elemente që e plotësojnë atë si dhomë. Shikojeni atë më poshtë

308df99200000578-3415480-image-a-5-1453721522506 (1)

308df87b00000578-3415480-image-a-4-1453721512141

308df7f900000578-3415480-image-m-7-1453721686849