Ndodhë e papritura mes djalit të presidentit dhe të dashurës së tij tashmë (FOTO) Ndodhë e papritura mes djalit të presidentit dhe të dashurës së tij tashmë (FOTO)
Është shkruar shumë kohëve të fundit mbi lidhjen e djalit të Presidentit Thaçi me Drita Stubllan. Endriti, i cili deri në atë moment nuk... Ndodhë e papritura mes djalit të presidentit dhe të dashurës së tij tashmë (FOTO)

Është shkruar shumë kohëve të fundit mbi lidhjen e djalit të Presidentit Thaçi me Drita Stubllan.

Endriti, i cili deri në atë moment nuk njihej për këtë pjesë, papritmas u shndërrua në trendin e ri të portaleve për të cilat mjaftonte një pëlqim i ri për t’u bërë lajm.

LEXO EDHE:Ja kush po e ngrohë Teuta Krasniqin në këto ditë të ftohta (FOTO)

E tek gati dy javë më pas, kanë nisur hapat e parë të zyrtarizimit të lidhjes.

Në një prej fotografive të fundit të Endritit, Drita për të parën herë ka komentuar duke i lënë një ‘zemër’.