Ndodhë në stërvitjen e Interit/ Spalletti – lojtarit: Dil jashtë… Ndodhë në stërvitjen e Interit/ Spalletti – lojtarit: Dil jashtë…
Nuk ka probleme fizike, por një qasje në punë që nuk u vlerësua nga tekniku Luciano Spalletti: kjo ishte shkaku i përjashtimit të Joao... Ndodhë në stërvitjen e Interit/ Spalletti – lojtarit: Dil jashtë…

Nuk ka probleme fizike, por një qasje në punë që nuk u vlerësua nga tekniku Luciano Spalletti: kjo ishte shkaku i përjashtimit të Joao Marios gjatë trajnimit të sotëm në Appiano Gentile, transmeton Sovrani.info.

Sipas Sky Sport, në fakt, trajneri nuk e pëlqeu qëndrimin e treguar nga lojtari në fushë; duke mos parë intensitetin e duhur tek ai, Spalletti e ftoi atë të ulet jashtë dhe të kthehej nesër në mëngjes, ndoshta më shumë i motivuar.

/Sovrani.info/