Ndryshimet e kostumit të Spider Man ndër vite Ndryshimet e kostumit të Spider Man ndër vite
Ashtu si çdo superhero edhe Spider Man ka pësuar shumë ndryshime të kostumit gjatë viteve. Ai madje po pëson edhe ndryshim të kostumit në... Ndryshimet e kostumit të Spider Man ndër vite

Ashtu si çdo superhero edhe Spider Man ka pësuar shumë ndryshime të kostumit gjatë viteve. Ai madje po pëson edhe ndryshim të kostumit në filma.
Mashable ka mbledhur fotografitë e kostumit Spider Man, që do të na ndihmonë të mos harrojmë ato dhe të shohim ndryshimet në vite.
12575736_1233062276708300_1784887827_n