Në Chicago Auto Show 2018, BMW prezantoi modelin M4 me ngjyrë të veçantë Në Chicago Auto Show 2018, BMW prezantoi modelin M4 me ngjyrë të veçantë
Në Chicago Auto Show 2018, BMW prezantoi modelin M4 me ngjyrë të veçantë Vjollce. Përveç ngjyrës, të veçantë këtë BMW e bënë sistemi i... Në Chicago Auto Show 2018, BMW prezantoi modelin M4 me ngjyrë të veçantë

Në Chicago Auto Show 2018, BMW prezantoi modelin M4 me ngjyrë të veçantë Vjollce.

Përveç ngjyrës, të veçantë këtë BMW e bënë sistemi i shkarkimit të gazrave me Titanium nga pako M Performancë si dhe rrotat me stilin 763 të cilat shumë shpejt do të jenë të disponueshme me modelet M3, M4 madje edhe M2, transmeton Express. Rrotat në modelin e paraqitur në foto janë të madhësisë 19 inç ato të përparmet, ndërsa 20 inç ato të pasmet.