Në Ditën Botërore të Refugjatëve, ekspozitë në Prishtinë Në Ditën Botërore të Refugjatëve, ekspozitë në Prishtinë
Dita Botërore e Refugjatëve do të shënohet në Prishtinë më 20 qershor, e mërkurë, duke filluar nga ora 11:00 në Sheshin “Zahir Pajaziti”, shkruan... Në Ditën Botërore të Refugjatëve, ekspozitë në Prishtinë

Dita Botërore e Refugjatëve do të shënohet në Prishtinë më 20 qershor, e mërkurë, duke filluar nga ora 11:00 në Sheshin “Zahir Pajaziti”, shkruan KultPlus.

Për të shënuar këtë ditë do të ketë ekspozitë të fotografive dhe të gjithë mund të nënshkruajnë peticion në mbështetje të refugjatëve #WithRefugees.

Ngjarja me fëmijët dhe të rinjtë e organizuar nga UNHCR së bashku me “PLAY International” do të zhvillohet nga ora 14:30 deri në ora 16:00.

Aktiviteti do të vazhdojë me fjalim nga shefi i misionit të UNHCR-së, Zëvendësministri i Ministrisë për Punë të Brendshme dhe Drejtuesja e “PLAY International”. / KultPlus.com