Në Gërmi – gjarpri nga dhjetë më të rrezikshmit Në Gërmi – gjarpri nga dhjetë më të rrezikshmit
Në parkun e Gërmisë në Prishtinë janë shfaqur gjarpërinj që janë nga dhjetë më të rrezikshmit në botë. Të gjithë po rrezikohen prej tyre,... Në Gërmi – gjarpri nga dhjetë më të rrezikshmit

Në parkun e Gërmisë në Prishtinë janë shfaqur gjarpërinj që janë nga dhjetë më të rrezikshmit në botë.
Të gjithë po rrezikohen prej tyre, e profesorët shpjegojnë për ta dhe tregojnë si të kemi kujdes.

Storia në vazhdim ju sjellë dëshmi të qytetarëve dhe fakte shqetësuese rreth këtij lloji të gjarpëri.