Nëse e plotësoni këtë kusht mund të keni frizurë të re gratis (FOTO) Nëse e plotësoni këtë kusht mund të keni frizurë të re gratis (FOTO)
Courtney filloi të ofroj shërbimin për prerjen e flokëve pa pagesë për fëmijët e lagjes së tij, por me një kusht… /sovrani.info/ Çdo fëmijë... Nëse e plotësoni këtë kusht mund të keni frizurë të re gratis (FOTO)

Courtney filloi të ofroj shërbimin për prerjen e flokëve pa pagesë për fëmijët e lagjes së tij, por me një kusht… /sovrani.info/

flok

Çdo fëmijë ka për të lexuar një histori apo pjesë të një libri me zë të lartë, derisa ata janë duke prerë flokët. Ideja ka qenë që ti inkurajoj të rinjtë të lexojnë më shumë.

courtney

Courtney përfundoi me një radhë të pafund të fëmijëve të cilët ishin të gatshëm për të lexuar për të në këmbim të një prerje flokësh.

Pa dyshim, ky është një akt shumë i mirë dhe i cili e bënë botën një vend më të mirë!