Nëse shihni këtë pajisje në një dhomë hoteli, njoftojeni policinë Nëse shihni këtë pajisje në një dhomë hoteli, njoftojeni policinë
Kjo pajisje shërben për të regjistruar momentet private të personave që akomodohen në hotel ose që përdorin tualet publik Disa kriminelë perversë po shkëmbejnë... Nëse shihni këtë pajisje në një dhomë hoteli, njoftojeni policinë

Kjo pajisje shërben për të regjistruar momentet private të personave që akomodohen në hotel ose që përdorin tualet publik

Disa kriminelë perversë po shkëmbejnë varëset e rrobave me të tjera, të modifikuara, që përmbajnë kamera të vogla. Mesa duket, ka më shumë gjasa që kjo pajisje të gjendet në dhomat e veshjes në dyqane veshjes, në dhomat e hoteleve dhe tualetet publike.

Një grua mësoi se ishte duke u përgjuar kur aksidentalisht rrëzoi varësen nga muri, e cila mbante një kamera brenda, ndërsa po përpiqej të varte pallton. Ajo raportoi menjëherë policinë, gjë që duhet të bëni edhe ju nëse ndonjëherë gjeni diçka të gjithë.