Nga sot taksive të qyteteve tjera u ndalohet operimi në Prishtinë Nga sot taksive të qyteteve tjera u ndalohet operimi në Prishtinë
Kompanitë e taksive për transportimin e udhëtarëve të cilat nuk janë të regjistruara dhe të licencuara nga Komuna e Prishtinës nuk do të mund... Nga sot taksive të qyteteve tjera u ndalohet operimi në Prishtinë

Kompanitë e taksive për transportimin e udhëtarëve të cilat nuk janë të regjistruara dhe të licencuara nga Komuna e Prishtinës nuk do të mund të operojnë më brenda qytetit.

Lajmin e ka bërë të ditur kryeinspektorin i Komunës së Prishtinës Adonis Tahiri.

Ai në profilin e tij në facebook ka shkruar se “lejen për taksi në Obiliq, e shërbimin në Prishtinë, jo më!”