Ngrin Liqeni i Badovcit Ngrin Liqeni i Badovcit

Ngrin Liqeni i Badovcit

KureshtjeLajme 12 January, 2019, 17:28

Moti i ftohtë dhe reshjet e pandalshme të borës kanë bërë që Liqeni i Badovcit të ngrijë. Gjatë ditëve të fundit mos ndalja e... Ngrin Liqeni i Badovcit

Moti i ftohtë dhe reshjet e pandalshme të borës kanë bërë që Liqeni i Badovcit të ngrijë.

Gjatë ditëve të fundit mos ndalja e të reshurave të borës ka bërë që pjesëmarrësit në komunikacion por edhe këmbësorët të kenë probleme në qarkullim.

Reshjet e pandalshme të borës kanë bërë që edhe Liqeni i Badovcit të ngrijë./kallxo.com