Nimi, mjeshtri i satirës dhe fotomontazhit që “shpiku” edhe valutën e Kosovës Nimi, mjeshtri i satirës dhe fotomontazhit që “shpiku” edhe valutën e Kosovës
Ngadhnjim Shabani bën punën e dizajnerit grafik në një kompani reklamash, por në faqen e tij në facebook vazhdimisht paraqet rikrijime figurash me Photoshop,... Nimi, mjeshtri i satirës dhe fotomontazhit që “shpiku” edhe valutën e Kosovës

Ngadhnjim Shabani bën punën e dizajnerit grafik në një kompani reklamash, por në faqen e tij në facebook vazhdimisht paraqet rikrijime figurash me Photoshop, zakonisht të politikanëve të cilët parapëlqejmë t’i përqeshim. Ja krijimet e tij, enkas për Sovrani.info

48218_4343423777117_1769926121_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nimi, i vendos fytyrat e politikanëve në trupa futbollistësh, aktorësh apo në statuja, ose krijon situata komike me ta.

843893_404597712967772_939238469_o

404208_4465825237077_1414528521_n 266066_3976012072054_237099590_o

311506_3950056503181_424238124_n 320436_4238692558902_367411366_n

202380_3997753735582_358468733_o 217986_4014685758872_1689826150_n

547045_4490181485968_1327188918_n

523131_4230840322601_1132386729_n 429064_4847306813878_307430272_n

422240_4032136915140_1754735128_n 405344_4142559355632_1459500562_n

793873_398562976904579_396136084_o

Ai gjithashtu, kohëve të fundit ka emetuar edhe valutën e Kosovës “Veresi” , për të cilën shkruan edhe gazetat më të mëdha në Kosovë. Një valutë ideale për kosovarët e varfër.

12370656_10207371091688850_647568968354732224_o

Shumë nga fotomontazhet që u bënë hit në facebook, janë krijime të tij. Ditëve të fundit, pas protestës së 9 janarit ai ka vënë në thumb edhe Baki Kelanin e Policisë, pas reagimeve që pati vlerësimi i numrit të protestuesve nga ana e tij.

12440497_10207572452682749_5784275672870134424_o

Në profilin e tij nuk mungojnë as postimet satirike, rikrijimet e fjalëve të urta apo sarkazma me aktualitetin tonë, apo fraza qesharake si kjo:

O njerëz, kur filloni diçka mësohuni me përfu