Nis gjykimi ndaj personit që goditi 22 vjeçaren me kamionet Nis gjykimi ndaj personit që goditi 22 vjeçaren me kamionet
Pas ndalimit 48-orësh, ka nisur seanca dëgjimore për të dyshuarin i cili goditi me kamionetë 22-vjeçaren shtatzënë e cila pas lëndimeve të marra ka... Nis gjykimi ndaj personit që goditi 22 vjeçaren me kamionet

Pas ndalimit 48-orësh, ka nisur seanca dëgjimore për të dyshuarin i cili goditi me kamionetë 22-vjeçaren shtatzënë e cila pas lëndimeve të marra ka humbur foshnjën.

Personin e dyshuar i cili ka goditur me kambionetë një 22-vjeçare shtatzënë e cila më pas ka humbur foshnjën nga lëndimet e marra.

Zëvendës prokurori, Ibrahim Berisha ka thënë për Gazetën Insajderi se “prokuroria ka bërë kërkesën dhe për momentin janë në seancë dëgjimore”.

I dyshuari kishte goditur me kamionët 22-vjeçaren, T.H., e cila kishte qenë shtatzënë mirëpo pas lëndimeve të marra nga aksidenti ka humbur foshnjën.

Aksidenti ka ndodhur të shtunën ën rrugën “Haxhi Zeka” në Prishtinë rreth orës 12:00.