Një imazh ndryshe nga Luana Vjollca Një imazh ndryshe nga Luana Vjollca
Luana Vjollca ka publikuar imazhe të reja në llogarinë e saj në “Instagram”. E veshur shumë thjeshtë, me duksin dhe jelekun e trash, ajo... Një imazh ndryshe nga Luana Vjollca

Luana Vjollca ka publikuar imazhe të reja në llogarinë e saj në “Instagram”.

E veshur shumë thjeshtë, me duksin dhe jelekun e trash, ajo dukej shumë në formë dhe e bukur.

“Ajo është një Luanë” ka shkruar ajo.