A i njihni këta fëmijë?

FameVIP 4 September, 2016, 9:43

  Shumica e njerëzve kanë fatin e keq që kujtimet e tyre të fëmijërisë ti kenë të treguara vetëm gojarisht. Mirëpo prindërit e këtyre...

 

Shumica e njerëzve kanë fatin e keq që kujtimet e tyre të fëmijërisë ti kenë të treguara vetëm gojarisht. Mirëpo prindërit e këtyre të famshmëve duket se janë treguar paksa më të kujdesshëm dhe kanë ruajtur edhe fotografi nga fëmijëria e të vegjlëve të tyre, pa e ditur se një ditë e gjithë bota do ti shiqojë. Më poshtë Sovrani.info ju sjell disa fotografi të vjetra të personave tashmë me shumë ndikim në botën e show biznesit./Sovrani.info

Drake

drake

Hilary Duff

baby hilary duff

David Beckham

David Beckham

Kim Kardashian

kim kardashian

Kirsten Dunst

Kirsten dunst