Njihuni me bukuroshen shqiptare që do të përfaqësojë Australinë në Miss world 2019! Njihuni me bukuroshen shqiptare që do të përfaqësojë Australinë në Miss world 2019!
Ajo quhet Klea dhe është shqiptare, e cila jeton në Australi. Bukuroshja me sytë e shkruar është shpallur Miss South Australia, titull që I... Njihuni me bukuroshen shqiptare që do të përfaqësojë Australinë në Miss world 2019!

Ajo quhet Klea dhe është shqiptare, e cila jeton në Australi. Bukuroshja me sytë e shkruar është shpallur Miss South Australia, titull që I jep asaj të drejtën të përfaqësojë Australinë në garën më të madhe të bukurisë në botë Miss World 2019.

Në fotot e Kleas në rrjetin social Instagram, ajo e shfaq me shumë krenari origjinën e saj, teska poston herë pas here foto me veshje me flamurin shqiptar.

Ndonëse bukuroshja do të përfaqësojë një tjetër shtet dhe jo Atdheun e saj, me siguri ajo të tregojë me kraneri në kompeticion që origjina e saj është Shqipëria.

Klea ka edhe një motër binjake po aq të bukur sa vetja.

Image
Image
Image