Njihuni me burrin nga Nepali, që me gjuhë mund ta prekë ballin (Foto/Video) Njihuni me burrin nga Nepali, që me gjuhë mund ta prekë ballin (Foto/Video)
Derisa shumica prej nesh mezi arrijmë ta prekim me gjuhë hundën, një burrë në fakt mund ta prek ballin. Bëhet fjalë për Yagya Bahadur... Njihuni me burrin nga Nepali, që me gjuhë mund ta prekë ballin (Foto/Video)

Derisa shumica prej nesh mezi arrijmë ta prekim me gjuhë hundën, një burrë në fakt mund ta prek ballin.

Bëhet fjalë për Yagya Bahadur Katuwal, 35-vjeç, që punon si shofer autobusi, i cili fal talentit të rrallë ka arritur të bëhet i famshëm në vendlindjen e tij, pasi miqtë filluan të publikojnë në rrjetet sociale video të tij, transmeton Telegrafi.

2-4

Yagya pretendon se ka gjuhën më të gjatë në botë, por pranoi se atë mundohet ta fsheh në shumicën e rasteve pasi “fëmijët frikësohen nga ai”.

3-5

Shofer i autobusit nga Nepali, thotë se është personi i vetëm në botë që mund ta prekë ballin me gjuhë, dhe atë arrin ta bëjë për shkak të mungesës së disa dhëmbëve.