Nuk e la ta tejkalonte, ja çka i bëri shoferit reperi Stresi Nuk e la ta tejkalonte, ja çka i bëri shoferit reperi Stresi
Ndodh shpesh në rrugë. Pothuajse të gjithëve iu ka ndodh që të jeni duke ecur me makinë dhe shoferi para jush të mos iu... Nuk e la ta tejkalonte, ja çka i bëri shoferit reperi Stresi

Ndodh shpesh në rrugë.
Pothuajse të gjithëve iu ka ndodh që të jeni duke ecur me makinë dhe shoferi para jush të mos iu hapë rrugën ose t’iu bëj “stila” vetëm për faktin se nuk ka dëshirë ta parakaloni, shkruan lajmi.net

E një gjë e tillë i ka ndodhur edhe reperit Stresi por ai është kundërpërgjigjur në një formë interesante.

duke përfituar nga fakti që makina përpara kishte të vendosur në xham numrin e telefonit të shoferit pasi ishte në shitje, djemtë kanë vendosur ta telefonojnë dhe me mirësjellje, i kanë kërkuar shoferit të lirojë rrugën.

/