Nuk është burri, studimi zbulon se për çfarë kanë nevojë më së shumti gratë Nuk është burri, studimi zbulon se për çfarë kanë nevojë më së shumti gratë
Martesa është lidhja midis dy personave që zotohen të kalojnë pjesën tjetër të jetës së tyre së bashku. Por kur është fjala për zgjedhjen... Nuk është burri, studimi zbulon se për çfarë kanë nevojë më së shumti gratë

Martesa është lidhja midis dy personave që zotohen të kalojnë pjesën tjetër të jetës së tyre së bashku.

Por kur është fjala për zgjedhjen midis kohës së shpenzimit me shoqe ose me burrin, “lufta” është e vërtetë.

Pra, mos e shqetësoni veten nëse ndiheni të dilni me shoqe në vend se të përqafoheni me bashkëshortin tuaj, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.

Sipas një sondazhi të kryer nga Champneyes Health Spa UK, 50% e 1,517 grave që u pyetën, zgjodhën miqtë e tyre më të mirë për t’u argëtuar dhe për të diskutuar problemet e tyre, në vend të burrave të tyre.

Sipas këtij studimi, gratë thonë se askush nuk mund të dëgjoj më mirë sesa miku juaj më i mirë.

Me shoqen më të mirë, mund të flisni për gjithçka pa ju gjykuar dhe jeni në gjendje të vendosni veten në “këpucët” e njëra-tjetrës çdo herë.

Plus, ka gjëra që gratë nuk mund të ndajnë me burrat e tyre./Indeksonline/