Nuk jeni në depresion, jeni thjesht të rrethuar nga idiotë Nuk jeni në depresion, jeni thjesht të rrethuar nga idiotë
Idiotët jetojnë në injorancë dhe mendjemadhësi Sa herë keni menduar, “ Kush mendon se është” ose “ Atij i duket sikur di çdo gjë.... Nuk jeni në depresion, jeni thjesht të rrethuar nga idiotë

Idiotët jetojnë në injorancë dhe mendjemadhësi

Sa herë keni menduar, “ Kush mendon se është” ose “ Atij i duket sikur di çdo gjë. Kjo është sjellja tipike e njerëzve mendjemëdhenj, që në të vërtetë nuk janë gjithologë, por sillen dhe mendojnë si të tillë.

Idiotët janë egoistë dhe tallës

Kur një njeri mendon se e ka të vërtetën në xhep, është shumë e mundshme që sjellja e tij ta vendosë atë në piedestal si dhe arrogance e tij të bëjë që ai t’i ngjajë tallëesit të rradhës.

Pasoja direkte e idiotsisë është mendimi i pajustifikuar i të qenurit i saktë në çdo rast. Ata kanë tendencën që ta ngrenë zërin gjithmonë duke tentuar që të mbysin mendimet dhe opinionet e të tjerëve me ulërima dhe me gjuhën imponuese të trupit./CNA.al