Nuk mund të besoni se si ishte moda dhe stili në 100 vjetët e fundit (Foto) Nuk mund të besoni se si ishte moda dhe stili në 100 vjetët e fundit (Foto)
Njerëzit zakonisht ju trajtojnë sipas rrobat tuaja që keni veshur, kështu që stili dhe moda janë komponentë të rëndësishëm të jetës sonë. Është gjithmonë... Nuk mund të besoni se si ishte moda dhe stili në 100 vjetët e fundit (Foto)

Njerëzit zakonisht ju trajtojnë sipas rrobat tuaja që keni veshur, kështu që stili dhe moda janë komponentë të rëndësishëm të jetës sonë.

Është gjithmonë interesante për të parë në të kaluarën, për shkak se moda mund të na tregojë shumë për jetën e njerëzve në epoka të ndryshme.
Përmes fotografive të mëposhtme mund të shohim se çfarë kanë veshur njerëzit në njëqind vjetët e fundit.

1916 — 1926

1936 — 1946

1946 — 1956

1956 — 1966

1966 — 1976

1976 — 1986

1986 — 1996

1996 — 2006

2006 — 2016