Nuk do ta njihni Okin në këtë foto Nuk do ta njihni Okin në këtë foto
“Oki” publikon fotografinë e letërnjoftimit në kohën e ish Jugosllavisë. Aktori i njohur Fatmir Spahiu, është mjaft aktiv në rrjetet sociale.Ai ndanë momente nga... Nuk do ta njihni Okin në këtë foto

“Oki” publikon fotografinë e letërnjoftimit në kohën e ish Jugosllavisë.

Aktori i njohur Fatmir Spahiu, është mjaft aktiv në rrjetet sociale.Ai ndanë momente nga jeta personale me ndjekësit e tij, kështu duke postuar foto me bashkëshorten, fëmijët apo çaste nga përditshmëria e tij. Së fundmi, në rrjetin social “Instagram”, aktori ka postuar foton e letërnjoftimit, kur ishte vetëm 17 vjeçar.

“Trishtim u kon mu fotografu per leternjoftim! 17 vjeçar, dokumenti i pare dhe i fundit nga ishi…”, ka shkruar artisti në mbishkrimin e fotos.

Siç shihet edhe nga fotoja, Fatmiri nuk ka pasur një ndryshim të madh gjatë viteve