Operohet Ismail Kadare

KulturëLibër 11 August, 2016, 18:56

Ka përfunduar me sukses operacioni i shkrimtarit shqiptar Ismail Kadare, në Spitalin Amerikan të Tiranës. “Njoftojmë se operacioni përfundoi me sukses dhe Z. Kadare...

Ka përfunduar me sukses operacioni i shkrimtarit shqiptar Ismail Kadare, në Spitalin Amerikan të Tiranës.

“Njoftojmë se operacioni përfundoi me sukses dhe Z. Kadare është në gjendje të mirë post operatore nën observimin e mjekeve”, thuhet në faqen zyrtare të spitalit në Facebook, raporton “zëri.info”.

Për përkeqësimin e shëndeti të Kadaresë u raportua gjatë ditës së mërkurë.