Orangutangu jetim ndjen shumë mungesën e nënës, përqafon vazhdimisht veten Orangutangu jetim ndjen shumë mungesën e nënës, përqafon vazhdimisht veten
Ky orangutang të copëton zemrën, sepse duket që i mungon shumë nëna e tij, pasi ai vazhdimisht përqafon veten. I mbetur jetim shumë i... Orangutangu jetim ndjen shumë mungesën e nënës, përqafon vazhdimisht veten

Ky orangutang të copëton zemrën, sepse duket që i mungon shumë nëna e tij, pasi ai vazhdimisht përqafon veten.
I mbetur jetim shumë i vogël, Joss, është mbajtur i mbyllur prej dy vjetësh në Katapang, West Bomeo, para se ti dorëzohej Agjencisë së Ruajtjes ndërkombëtarë të kafshëve.
Tani stafi i agjencisë ka shpërndarë një video ku duket majmuni i vogël shumë i trishtuar dhe i traumatizuar.
Videoja bëhet për të sensibilizuar publikun dhe për të ndihmuar të mblidhen fonde për trajtimin dhe kujdesin e tij.

1

2

4