Ose vjen Neymar, ose askush tjetër në Real Madrid Ose vjen Neymar, ose askush tjetër në Real Madrid
Real Madrid kanë vendosur pamjet e tyre në yllin e PSG Neymar dhe janë të bindur se mund ta transferojnë atë, raporton COPE, përcjellë... Ose vjen Neymar, ose askush tjetër në Real Madrid

Real Madrid kanë vendosur pamjet e tyre në yllin e PSG Neymar dhe janë të bindur se mund ta transferojnë atë, raporton COPE, përcjellë Sovrani.info.

Megjithëse Blancos kanë qenë të lidhur me disa emra të mëdhenj për të zëvendësuar Cristiano Ronaldo, ata janë të bindur se braziliani është njeriu i duhur për zëvendësimin e Cristiano Ronaldos..

Madridi është aq i bindur, në të vërtetë, se ata kanë marrë qëndrimin se nëse Neymar nuk arrin, atëherë nuk do të transferohet askush. /Sovrani.info/