“Pa këto dokumente, De Ligt nuk shkon te Juventusi!” “Pa këto dokumente, De Ligt nuk shkon te Juventusi!”
Transferimi i Matthijs De Ligt te Juventusi thuajse është kryer dhe tashmë kanë mbetur akordet ligjore dhe dita e rmës dhe vizitat mjekësore. Pikërisht... “Pa këto dokumente, De Ligt nuk shkon te Juventusi!”

Transferimi i Matthijs De Ligt te Juventusi thuajse është kryer dhe tashmë kanë mbetur akordet ligjore dhe dita e rmës dhe vizitat mjekësore.

Pikërisht pengesa e fundit quhet Ajax, pasi sipas drejtorit sportiv, Marc Overmars, që ka folur për ad.nl, bardhezinjtë duhet të “japë garancitë bankare!

Jemi të ashpër në këtë drejtim. Pa ato, nuk bëhet gjë, edhe pse e dimë që Juventusi po provon që të përshpejtojë procedurat”.