Parfumet që përdorin ‘Vipa-t’ Shqiptarë Parfumet që përdorin ‘Vipa-t’ Shqiptarë
Nuk ka gjë më të mrekullueshme se të mbaheni në mend nga një aromë e caktuar, dhe parfumi e reflekton atë. Në takimin e... Parfumet që përdorin ‘Vipa-t’ Shqiptarë

Nuk ka gjë më të mrekullueshme se të mbaheni në mend nga një aromë e caktuar, dhe parfumi e reflekton atë.

Në takimin e parë me një person asnjëherë nuk mbahet mend ndonjë aksesor por aroma e parfumit është ajo që e bën personin përballë të mos iu harrojë kurrë.

Kjo është lista e parfumeve që përdorin të famshmit shqiptarë.