Pas kritikave Ministri dhe zëvendësi tërhiqen nga Këshilli për reforma gjyqësore Pas kritikave Ministri dhe zëvendësi tërhiqen nga Këshilli për reforma gjyqësore
Ministri i drejtësisë Bilen Saliji dhe zëvendësi Oliver Ristovski do të tërhiqen nga reforma në gjyqësor, me qëllim që të zhbllokohet procesi i punës... Pas kritikave Ministri dhe zëvendësi tërhiqen nga Këshilli për reforma gjyqësore

Ministri i drejtësisë Bilen Saliji dhe zëvendësi Oliver Ristovski do të tërhiqen nga reforma në gjyqësor, me qëllim që të zhbllokohet procesi i punës së këtij sektori në Ministrinë e drejtësisë.

Në këtë këshill janë anëtar 27 gjykatës, profesor dhe këshilltar shtetëror, dy nga anëtarët janë edhe ministri dhe zëvendësi.

Nga kabineti i ministrit të shëndetësi nuk konfirmojnë informacionin, por zëvendësi ka deklaruar që të gjitha detajet do të jepen nesër pas përfundimit të takimit të Këshillit për reforma.

Ndërkaq Këshilli për reforma ën gjyqësor është pjesë e Planit 3-6-9 i Qeverisë.