Pasagjerja e dehur i tregon të pasmet gjithë avionit para se ta dëbonin jashtë… Pasagjerja e dehur i tregon të pasmet gjithë avionit para se ta dëbonin jashtë…
Një situatë mjaft gazmore ka ndodhur në avionin e linjës Spirit Airlines në aeroportin e Orlandos në Amerikë. Një vajzë e dehur i është... Pasagjerja e dehur i tregon të pasmet gjithë avionit para se ta dëbonin jashtë…

Një situatë mjaft gazmore ka ndodhur në avionin e linjës Spirit Airlines në aeroportin e Orlandos në Amerikë.

Një vajzë e dehur i është kthyer pasagjerëve të avionit duke i treguar të pasmet dhe duke i tundur. ‘Xhironi se të doni’, dëgjohet ndërsa bërtet dhe shan çdo përson që e shikon.

Sipas Daily Mail, vajza ishtë e dehur dhe nuk ishte në kontroll të vetes së saj. Kur ekuipazhi kuptoi situatën e kanë larguar atë nga avioni dhe vajza humbi udhëtimin.

Videoja me të pasmet e saj është berë virale në internet dhe ka shaktuar shumë të qeshura.