Pema që shkrin dhjamin dhe ngrit disponimin Pema që shkrin dhjamin dhe ngrit disponimin
Ndoshta duket e tepërt, por kjo pemë njihet si “grali i shenjtë i dobësimit”. Në botën mbarë kjo pemë është vërtetuar si pemë që... Pema që shkrin dhjamin dhe ngrit disponimin

Ndoshta duket e tepërt, por kjo pemë njihet si “grali i shenjtë i dobësimit”.

Në botën mbarë kjo pemë është vërtetuar si pemë që bën çudinë se ngrit nivelin e serotoninës dhe shkrin dhjamin. Nëse dëshironi të humbni në peshë, por gjithmonë jeni të uritur, e kilogramët nuk shkrihen, atëherë ju sjellim pemën “Garcinia cambogia”, e cila shkaku i përbërësve të vet ndikon në humbjen në peshë parandalon oreksin.
“Garcinia Cambogia” ndalon edhe nevojën për ushqim që shfaqet në situata stresuese apo situatat emocionuese. Ekstrakti i saj është i pasur me acidin (HCA).

Si ndikon “garcinia cambogia”

• Ndalon efektin e enzimave në trupin tonë që karbohidratet që nuk mund t’i shpenzojmë i shndërron në energji.

• Po ashtu, ndalon oreksin dhe shton nivelin e serotoninës në gjak.