Për këto tri foto, Megan Fox bëri 300 selfie Për këto tri foto, Megan Fox bëri 300 selfie
Edhe pse konsiderohet si një ndër femrat më të bukura të botës së hollivudit, ajo nuk e konsideron vetveten të bukur. Bëhet fjalë për... Për këto tri foto, Megan Fox bëri 300 selfie

Edhe pse konsiderohet si një ndër femrat më të bukura të botës së hollivudit, ajo nuk e konsideron vetveten të bukur.

Bëhet fjalë për aktoren amerikane, Megan Fox, e cila llogaritet si një ndër ikonat e bukurisë së botës së industrisë së filmave.

Por, artistja për tu dukur e bukur ka treguar se në një rast ishte munduar të bënte një selfie, por që në fund hoqi dorë.

“Kam bërë rreth 300 selfie dhe dukem si një kufomë e ringjallur në 297 foto. Këto janë 3! Një për qind të mbetur ishte e suksesshme!”, ka shkruar ajo.

Përveç kësaj, aktorja ka nisur një numër të projekteve dhe aktualisht mund të shihet në rolin e udhëheqëses së misionit të njohur shkencor “Legends Of The Lost” në Channel Travel, ku flet për mitet botërore, si edhe për vendet misterioze dhe ngjarjet

Ndërsa gjatë këtij viti, Megan i ka tërhequr dokumentet për shkurorëzim me Brian Austin Green.