Për vajzat e mbushura: 8 lloje bikinish që do t’ju bëjnë ta adhuroni trupin tuaj! Për vajzat e mbushura: 8 lloje bikinish që do t’ju bëjnë ta adhuroni trupin tuaj!
Është kohë vere dhe ajo që na shqetëson më shumë kur marrim pushimet, është që të dukemi super në plazh! Ndoshta i keni blerë... Për vajzat e mbushura: 8 lloje bikinish që do t’ju bëjnë ta adhuroni trupin tuaj!

Është kohë vere dhe ajo që na shqetëson më shumë kur marrim pushimet, është që të dukemi super në plazh!

Ndoshta i keni blerë bikinit tuaja të preferuara ose ndoshta jeni ende në kërkim.

Nëse ende nuk i dini se cilat janë trendet e fundit të rrobave të banjos, ne po ju sjellim sot një listë me bikini për vajzat e mbushura apo ato oversize që do t’ju bëjnë ta doni trupin tuaj!

Me siguri mendoni se duke qenë e mbushur nuk supozohet të nxirrni barkun me bikini, po gaboheni!

Na besoni që pasi t’i shihni do të hiqni dorë menjëherë nga rrobat e banjos trup.

Bikinit leopard

Bikinit me prerje katrore

Bikinit me kuadrate

Bikinit me rrip në pjesën e belit

Bikinit në formë trekëndëshi të bardha

Bikinit me dizajn lulesh

Bikini me fruda në pjesën e sipërme

Bikinit me prehër të lartë