Përfitimet shëndetësore nga lëngu i karrotës Përfitimet shëndetësore nga lëngu i karrotës
Lëngu i karrotës është ushqyes dhe mund të jetë i dobishëm për një sërë kushtesh shëndetësore, transmeton Sovrani. Pasi ky lëng mund të luftojë... Përfitimet shëndetësore nga lëngu i karrotës

Lëngu i karrotës është ushqyes dhe mund të jetë i dobishëm për një sërë kushtesh shëndetësore, transmeton Sovrani. Pasi ky lëng mund të luftojë shumë sëmundje, si:

Kanceri i stomakut,

leukemia,

kanceri i gjirit,

sëmundjet pulmunare. /Sovrani.info.