Përfshihet nga flakët katedralja e Notre-Damit në Paris Përfshihet nga flakët katedralja e Notre-Damit në Paris
Notre-Dami, katedralja e cila është në mesin e katedraleve më të famshme të botës, është përfshirë nga flakët gjatë ditës së sotme, thuhet nga... Përfshihet nga flakët katedralja e Notre-Damit në Paris

Notre-Dami, katedralja e cila është në mesin e katedraleve më të famshme të botës, është përfshirë nga flakët gjatë ditës së sotme, thuhet nga shërbimi i zjarrfikësve dhe dëshmitarëve.

Pamjet e publikuara në internet, shfaqin një tym i cili del nga pjesa e tavanit të katedrales.