Përleshje me thika në Prishtinë Përleshje me thika në Prishtinë

Përleshje me thika në Prishtinë

Lajme 11 February, 2019, 14:17

Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona dje rreth orës 15:25 në rrugën “Haxhi Zeka” në kryeqytet, pasi që të njëjtit janë përleshur mes... Përleshje me thika në Prishtinë

Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona dje rreth orës 15:25 në rrugën “Haxhi Zeka” në kryeqytet, pasi që të njëjtit janë përleshur mes vete ku ishin përdorur edhe thika.

Shkak i kësaj përleshjeje sipas policisë ishte një mosmarrëveshje. Gjatë përleshjes është përdorur një mjet i prehtë dhe një mjet i fortë dhe si pasojë të dy të dyshuarit kanë pësuar lëndime trupore dhe iu është ofruar trajtim mjekësor.

Me vendim të prokurorit, të dyshuarit pas intervistimit janë dërguar në mbajtj