Policia e Kosovës arreston 25 perosna Policia e Kosovës arreston 25 perosna
Policia e Kosovës ka arrestuar 25 persona përgjatë 24 orëve të fundit. 13 prej tyre janë arrestuar, 12 janë dërguar në mbajtje dhe një... Policia e Kosovës arreston 25 perosna

Policia e Kosovës ka arrestuar 25 persona përgjatë 24 orëve të fundit.

13 prej tyre janë arrestuar, 12 janë dërguar në mbajtje dhe një në vuajtje të dënimit.

Arrestimi i tyre ka të bëjë me vepra të ndryshme penale.