Policia e Kosovës arreston shtetasin amerikan në Gjilan, arsyeja… Policia e Kosovës arreston shtetasin amerikan në Gjilan, arsyeja…
Policia e Kosovës e bën të ditur që një person është arrestuar në Gjilan pasi kishte sulmuar mirëmbajtësin e ndërtesës. Personi i arrestuar është... Policia e Kosovës arreston shtetasin amerikan në Gjilan, arsyeja…

Policia e Kosovës e bën të ditur që një person është arrestuar në Gjilan pasi kishte sulmuar mirëmbajtësin e ndërtesës.

Personi i arrestuar është shtetas i Amerikës si dhe me vendim të të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.