Policia greke poston fotot: Ja kush janë tre shqiptarët në arrati Policia greke poston fotot: Ja kush janë tre shqiptarët në arrati
Katër shqiptarë u arratisën nga një qendër paraburgimi në Athinë. Një prej tyre u kap disa orë më vonë, por të tjerët mbeten në... Policia greke poston fotot: Ja kush janë tre shqiptarët në arrati

Katër shqiptarë u arratisën nga një qendër paraburgimi në Athinë. Një prej tyre u kap disa orë më vonë, por të tjerët mbeten në kërkim, pasi u larguan nga qelia duke zbatuar një skemë të thjeshtë arratisjeje si nëpër filma.

Një prej tyre u hoq si i sëmurë dhe kërkoi ndihmë. Sapo dera u hap, 3 të dënuar të tjerë u vunë thikat artizanale në fyt policëve, duke iu marrë armët dhe më pas i mbyllën ata në qeli.