Prishtinë: Lëshohet për qarkullim rruga “Luan Haradinaj” Prishtinë: Lëshohet për qarkullim rruga “Luan Haradinaj”
Për shkak të punime në rrugë nga Komuna e Prishtinës dje ishte bllokuar edhe një pjesë e rrugës “Luan Haradinaj”, por kjo nuk ka... Prishtinë: Lëshohet për qarkullim rruga “Luan Haradinaj”

Për shkak të punime në rrugë nga Komuna e Prishtinës dje ishte bllokuar edhe një pjesë e rrugës “Luan Haradinaj”, por kjo nuk ka vonuar shumë dhe është liruar sot për qarkullim të automjeteve.

Sipas disa fotografive që ka realizuar “Indeksonline” shihet se asfalti i kësaj rruge është i ndotur nga punimet që janë bërë, por veçse rruga është e kalueshme.

Ndërsa vlen të përmendim se rruga “Fehmi Agani” mbetet ende e bllokuar pasi që punimet në këtë pjesë të rrugës ende nuk kanë përfunduar.

Më poshtë shikoni pamjet: