Pritet përkeqësimi i motit, erëra 60 km/h në bregdet Pritet përkeqësimi i motit, erëra 60 km/h në bregdet
Drejtoria e Pergjithshme Detare njoftoi lundertaret dhe pronaret e mjeteve detare ne portet e vendit dhe hapesiren detare, qe diten e hene 11 shkurt... Pritet përkeqësimi i motit, erëra 60 km/h në bregdet

Drejtoria e Pergjithshme Detare njoftoi lundertaret dhe pronaret e mjeteve detare ne portet e vendit dhe hapesiren detare, qe diten e hene 11 shkurt 2019, bregdeti yne do te perfshihet nga erera me shpejtesi deri 60 km/h nga drejtimi Jug-Jug Perendim forca detit 7 shkalla Beaufort ne det te hapur.

Te gjithe subjektet qe ushtrojne veprimtari ne fushen e detarise duhet te marrin masa per sigurimin e mjeteve ne porte dhe te rritet shkalla e gatishmerise.