Publikimi i fotografive, reagon edhe avokati Tomë Gashi Publikimi i fotografive, reagon edhe avokati Tomë Gashi
Avokati Tomë Gashi ka thënë se kjo është bërë për poena politik. “Kjo është bërë për poena politik sepse ne e dijmë se në... Publikimi i fotografive, reagon edhe avokati Tomë Gashi

Avokati Tomë Gashi ka thënë se kjo është bërë për poena politik.

“Kjo është bërë për poena politik sepse ne e dijmë se në Kuvendin e Kosovës nuk mund të pritet drejtësi.

Zonja Brovina siç të gjithë e dijmë ka qenë një nga robërit e luftës dhe paramendoni sikur dikush të përdorë fotografi të tilla të montuara.

Pa marrë parasysh se çfarë ka dashur të publikojë me të është skandaloze.

Këto prova qofshin fotografi, filmime apo deklarata nuk e kanë vendin në Kuvendin e Kosovës, por në zyrën e prokurorit special apo në zyrën e kryeprokurorit Lumezi”, tha Gashi në RTV Dukagjini.