Është publikuar sot dokumentari që NPR ka realizuar mbi këngëtaren kosovare Dua Lipa. Rreth dhjetë minuta i janë përkushtuar këngëtares dhe jetës së saj,...

Është publikuar sot dokumentari që NPR ka realizuar mbi këngëtaren kosovare Dua Lipa.

Rreth dhjetë minuta i janë përkushtuar këngëtares dhe jetës së saj, plus pesë këngëve që ajo i lansoi në një periudhë 1 vjeçare. Dhe kaq i janë dashur asaj që të mund të depërtojë në miliona fansa.

NPR nuk ka harruar që në dokumentar ta cekë edhe nominimin e Lipës në BBC Sound of 2016, albumin e saj në shkurt të vitit tjetër, dhe faktin se ajo mund të jetë një pop star i lindur.