Pula apo Veza? Pula apo Veza?

Pula apo Veza?

Kureshtje 14 January, 2019, 17:43

Sic mund ta dini rekordi për “like” në Instagram është thyer nga një vezë. Një foto e postuar në rrjetin social të Instagram-it me... Pula apo Veza?

Sic mund ta dini rekordi për “like” në Instagram është thyer nga një vezë.

Një foto e postuar në rrjetin social të Instagram-it me date 4 Janar nga world_record_egg tashme ka arritur të marrë mbi 27 milion likes. Qëllimi i gjithë këtij postimi ishte që të thehet rekordi i Kylie Jenner që kishte 18 milion likes.

Sipas KFC Kosova kjo gjë nuk është e vërtetë dhe ka reaguar duke postuar në Instagram pulën duke thënë “Na e dijmë kush o kon e para!”. Kjo eshte e bazuar ne dilemen e famshme: Cila ishte e para, pula apo veza?

Sic shihet edhe ky postim nga KFC ka filluar po ashtu të merr shumë likes ne instagram. Nuk dihet por ndoshta edhe KFC do ta thyej rekordin boteror të likes në Instagram.