Qëndroni larg nga ushqimet që nuk ju shëndoshin! Qëndroni larg nga ushqimet që nuk ju shëndoshin!
Shumë kompani ushqimore dhe restorante mburren me artikujt e tyre “të dobët” të cilët përmbajnë një sasi të caktuar të kalorive. Shumica e njerëzve përqëndrohen vetëm... Qëndroni larg nga ushqimet që nuk ju shëndoshin!

Shumë kompani ushqimore dhe restorante mburren me artikujt e tyre “të dobët” të cilët përmbajnë një sasi të caktuar të kalorive. Shumica e njerëzve përqëndrohen vetëm tek kaloritë, duke mos kuptuar se sa keq po i bëjnë trupit të tyre, përcjell Sovrani.info

Ata neglizhojnë sheqerin

Injorojnë ndikimin hermonal

Përdorin ëmbëlsues artificial

Zbrazin portofolin tuaj

Mos tolerimi në ushqim

/Sovrani.info