Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama e ka nisur mëngjesin e kësaj të enjteje, duke promovuar punën e mjekëve të Urgjencës Kombëtare Mjekësore.Ai ndalet në...

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama e ka nisur mëngjesin e kësaj të enjteje, duke promovuar punën e mjekëve të Urgjencës Kombëtare Mjekësore.Ai ndalet në punën e bërë prej tyre me të evakuari nga zonat e përmbytura.

“Mirëmëngjesi dhe me këto pamje nga puna e pandërprerë e ekipeve të mjekëve të Urgjencës Kombëtare Mjekësore në qendrat e evakuimit dhe shtëpi më shtëpi në familjet e prekura nga përmbytjet në Fier dhe Vlorë, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama në Facebook.

https://web.facebook.com/edirama.al/videos/10155372308931523/